REC in ROMANIA

Certificat Mozaic

Înființată în 1996, REC Group este o companie internațională de pionierat în domeniul energiei solare, dedicată dotării consumatorilor cu energie solară curată și accesibilă. Încă de la început, REC Group și-a propus si a reușit ca panourile solare produse să fie innovative, de o înaltă calitate și nu în ultimul rand dar foarte important, producerea acestora sa fie realizate cu o emisie redusă de carbon.

Cu sediul central în Norvegia și sediul operațional în Singapore, REC are și hub-uri regionale în America de Nord, Europa și Asia-Pacific.

În România va putem pune la dispoziție panourile noastre de înaltă calitate din Seriile Twin Peak 4 și Apha Pure.

Avantajele Colaborării cu REC prin Partener Principal Mozaic Design IMEX S.R.L.:

Panourilor Fotovoltaice de calitate Premium

Calitatea produsului peste așteptări.Panourile REC stabilesc punctul de referință în industrie pentru calitate, susținute de teste interne stricte, certificări și avize de la terți și o rată scăzută a reclamațiilor lider în industrie.

Garantia de minim 20 de ani a Panourilor Fotovoltaice

Fiabilitatea unui brand European.Fondată în Norvegia în 1996, REC a crescut pentru a deveni o companie internațională de pionier în energie solară, cu moștenire scandinavă. Cu aproximativ 38 de milioane de panouri produse și o garanție de încredere, REC are baze solide și un viitor strălucit în industria solară.

Producție durabilă, produse durabile

În calitate de producător de panouri solare, angajamentul nostru față de sustenabilitate depășește cu mult producerea de energie curată. Premiile și acreditările recunosc eforturile noastre în producția durabilă de produse durabile pentru o sursă durabilă de energie.

Comenzi la Producator cu Alocare Directa

Cu aproximativ 38 de milioane de panouri REC produse la sfârșitul anului 2019, vedeți cum și unde sunt utilizate unele dintre ele. Răsfoiți printr-o selecție tot mai mare de instalații solare din întreaga lume alimentate de REC.

Fiind o companie puternică pe o piață puternică, alegerea panourilor REC pentru instalația dvs. solară ajută la atenuarea oricăror preocupări pe care investitorii, creditorii și chiar clienții finali le pot avea atunci când selectați o marcă de panouri solare.

Transport inclus in pret pentru cantitatile minime de comanda

Va stau la dispoziție pe viitor pentru orice informații de care veți avea nevoie.

Deasemenea va putem pune la dispoziție si sisteme profesionale de prindere la sol pentru parcuri fotovoltaice precum și sisteme de prindere a panourilor pe acoperiș.

Partener Principal REC – România
Mozaic Design Imex SRL
George Costin Tudose
+40785884444