Panou Fotovoltaic REC Twinpeak 4

Panouri Fotovoltaice Twin Peak 4

Panou Fotovoltaic REC Twinpeak 4
Panou Fotovoltaic REC Twinpeak 4

DESCRIERE PRODUS: Panouri Fotovoltaice REC TwinPeak 4  cu cellule P-TYPE Monocristaline Half-Cut

Panourile REC TwinPeak 4 sunt dotate standard cu cellule P-TYPE Monocristaline Half-Cut de culoare neagră și un cadru negru

GARANȚIE DE 25 DE ANI PUTEREA LINEARĂ CU DEGRADAREA ANUALĂ GARANTATĂ DE MAXIM 0,5%

Panourile solare REC sunt dotate standard cu garanții cuprinzătoare care oferă o securitate cu valoare adăugată de care te poți baza.

20 DE ANI GARANȚIE PRODUS, materialele panourilor în sine își mențin calitatea superioară timp de 20 de ani – dublul duratei de garanție a produselor SIMILARE PE PIATA. Panourile solare REC vor funcționa exact așa cum sunt așteptate – în fiecare an timp de 25 de ani. Cu o degradare anuală garantată maxim de 0,5%, panoul dumneavoastră REC N-Peak va produce în continuare cel puțin 86% din puterea de pe plăcuța de identificare în al 25-lea an de funcționare.

MAI MULTĂ PUTERE DE IESIRE PE M2

Panourile REC TwinPeak 4 sunt dotate cu aceleași tehnologii avansate REC TwinPeak care au câștigat mai multe premii REC. Această variantă mono de tip P oferă o putere mai mare pe metru pătrat de panouri instalate.Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati fisa tehnica de produs

MAI MULTĂ PERFORMANȚĂ ÎN CONDIȚII UMBRITE

Panourile cu tehnologii REC TwinPeak au un design unic „geamăn”, care le permite să genereze electricitate chiar și atunci când sunt parțial umbrite. În timp, obțineți un randament mai mare din instalația dvs.

DESIGN CADRU SUPER-PUTERNIC

REC TwinPeak 4 vine cu bare de susținere suplimentare în partea din spate a panoului, sporind foarte mult rezistența și durabilitatea acestuia și permițând încărcări de până la 7000 Pa – depășind cu mult 5400 oferite de panourile convenționale. Această putere suplimentară vă permite să obțineți randamente mult mai mari de energie. Combinat cu o înălțime a cadrului de 30 mm, acest design al cadrului permite opțiuni flexibile de instalare, facilitând depășirea oricărui obstacol în timpul proiectării sistemului.

REDUCEREA COSTUTILOR GENERALE

Oferind mai multă putere pe metru pătrat, aveți nevoie de mai puține panouri REC TwinPeak 4 pentru a genera aceeași putere. Acest lucru înseamnă timpi de instalare mai rapidi și necesitatea de mai puține componente, cum ar fi cleme și rafturi. Toate acestea reduc costurile generale, scurtând timpul de rambursare.